BACK TO TOP

Tibu

54
Péntektől a Pannon és a T-Mobile 7,2 millió előfizetője mobiltelefonon megválthatja a személyautókra is érvényes D1 típusú 4 napos autópálya-matricát - jelentette be Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter sajtótájékoztatón pénteken Budapesten. (itteni hozzászólásokban fontos pluszinfok)
46
Újra emelt díjas SMS-es szélhámosság terjed: egy tartalomszolgáltató visszahívásra csábító szöveges üzeneteket küld mobiltulajdonosoknak: a hívható szám azonban emelt díjas, bár ez nem derül ki egykönnyen.
24
Az elmúlt tíz évben az egyre fejlettebb kábelszolgáltatás és a száloptikás adás forradalma révén kis hazánkban is megtöbbszöröződött a televíziós csatornák száma. Ma már tulajdonképpen akármit nézhetünk a TV-ben, az élőben hányástól a cápák nemi életén keresztül a legdurvább politikai anyázásig. A legismertebb csatornák legaljára néztünk: célpontban az ócska műsorok.
14
A Föld éjjeli fényei, Google Map-esítve, zoomolhatóan, 128 megapixelen, jól.
13
Kiderül, hogy honnan használják az IWIW-et.
12
Láthatatlan(?) város épül Budapesten. Tudósítónk ellátogat a párhuzamos civilizációba, és megismerkedik a hajléktalan Yodával, a legkeményebb budapesti asszonnyal és további hajléktalanokkal, akiknek van hol lakniuk.
12
Miközben nagyban dúl a plakátharc az utcákon és a kandelláberek is választási lázban égnek, a vírusmarketing eszköze is betette a lábát az internet-csatornába.
10
Mikola István a Fidesz kongresszusán azt mondta, ha sikerülne hatalomra jutniuk, akkor a 5 millió határon túli magyarnak szavazati jogot adva 20 évre "minden rendben lenne" az országban,