BACK TO TOP

Tibu

4
Sokak tartanak attól, hogy a diszkontbenzinkutakon kétes minőségű üzemanyagot kapnak. Körbejártunk több olcsónak ismert kutat, és több jó, mint rossz tapasztalatot szereztünk.
5
"Kétségtelenül Alexis Lemaire a múlt, a jelen és a jövő legcsodálatosabb fejszámoló művésze. Háromszor gyorsabb, mint kihívója, Gert Mittring. Sem mostanság, sem a jövőben nem lesz képes senki fölülmúlni ezt a csodálatos zsenit" - olvashatjuk az interneten a huszonnégy éves reimsi fiatalemberről. A dolgoknak csak az a szépséghibája, hogy a honlap birtokosa Alexis Lemaire.
46
Újra emelt díjas SMS-es szélhámosság terjed: egy tartalomszolgáltató visszahívásra csábító szöveges üzeneteket küld mobiltulajdonosoknak: a hívható szám azonban emelt díjas, bár ez nem derül ki egykönnyen.
54
Péntektől a Pannon és a T-Mobile 7,2 millió előfizetője mobiltelefonon megválthatja a személyautókra is érvényes D1 típusú 4 napos autópálya-matricát - jelentette be Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter sajtótájékoztatón pénteken Budapesten. (itteni hozzászólásokban fontos pluszinfok)
6
A hazánkban épült lakások jelentős részénél nem, vagy csak meglehetősen nehezen tudják az ingatlanok megvásárlói érvényesíteni garanciális igényeiket. E rossz gyakorlatot a hazai bankok is elõsegítik.
7
Bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol - értesült az MTI piaci forrásokból.
4
Tavalyi debütálása után idén júniusban ismét részt vesz a Le Mans-i 24 órás megbízhatósági autóversenyen a ralivilágbajnok Sébastien Loeb. A francia extornász Év Embere díjjal is gazdagodott.
4
Szerződést bontott Spitzmüller Csaba és Kazár Miklós a Grifone-csapattal, mert a szerződésben vállalt Peugeot 307 WRC-t nem tudták a Pacotti Motorsport versenyzői számára biztosítani. A csapat jelenleg is keresi azt a WRC-t, amivel az Eger-ralin rajthoz tudnak állni, hiszen a cél változatlanul a bajnoki cím megszerzése.