BACK TO TOP

Tibor39

49
Egy budai villában 1991. március 15-én titkos tárgyaláson vett részt a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkosszolgálat egyik képviselője, a magyar katolikus egyház és az izraelita hitközség egy-egy megbízottja, valamint öt magyar politikai vezető, akik ma is pozíciókat töltenek be.
49
Az MDF elnökének fia külföldi források szerint kábítószerbirtoklási ügybe keveredett az USA-ban(más verziók szerint Ausztráliában). Idáig még a családi magánügy kategóriájáról is lehetne beszélni, Dávid azonban a Gyurcsány-kormány segítségét kérte, hogy megtévedt csemetéjét diplomáciai eszközöket igénybe véve megóvja a börtöntõl.
47
Aki felismeri a képen látható fiatalembert és segít a nyomára bukkanni az százezer forint pénzjutalmat kap.
52
Több mint 10000 szavazat leadása után elemzik a pártok esélyeit a parlamenti választásokon. Szavazni jelenleg is lehet az oldalon, de egy gépről csak egy szavazat adható le a csalások elkerülése végett.
36
Felbomlott a jobboldali egység a Belvárosban, és váratlanul az MSZP minden javaslatát elfogadta a korábban mindent blokkoló Fidesz-frakció.
3
Izrael és Dél-Afrika 1979-ben közös atomrobbantást hajtott végre az Északi Sarkon. A titkos mûveletrõl az izraeli Jediot Ahronot címû napilap számolt be.
26
Végre magyar felirattal is megtekinthetõ és letölthetõ a hazai filmforgalmazók által bojkottált, de Nyugat-Európa-szerte kasszasikerként vetített Farkasok Völgye címû török akciófilm.
58
Töltsd le a magyar Megasztár-gyõztes számait. Vagyis Rúzsa Magdolna, a délvidéki csoda, a magyar Enya öt darab döntõs dalát és a ráadást.