BACK TO TOP

Tibor39

4
Ma reggel a legdrágábban 299 forint 90 fillérért tankolhattunk egyetlen liter 95–ös benzint, a legolcsóbban viszont 276 forint 90 fillértért. Ez 23 forint árkülönbség ugyanazért a termékért! Az ezer forintos árkülönbség nem kevesebbet jelent, mint hogy még az is egy teljes tanknyi üzemanyag árát képes megtakarítani évente, aki csak havi egyszer gurul be egy benzinkútra. A Holtankoljak.hu ehhez nyú
Read More
jt segítséget.
20
Az Ifjú Magyarok Egyesülete tevékenységének legismertebb gyümölcse a mára aranylemezzé vált Aktualizált revíziós dalok c. multimédiás lemez és hangszalag nonprofit kiadása 2001-ben. Az 500 Ft-os CD-bõl nemzetközi botrány kerekedett, a fideszes többségû Országgyûlés gyorsan el is határolódott a kiadványtól.
4
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM)népszavazást kezdeményez Magyarország államformájának megváltoztatása érdekében.
15
Bár Európában hónapok óta teltházzal megy a Farkasok völgye (eredetiben: Kurtlar Vadisi Irak) címû török film, Magyarországra - egyelõre? - nem hozzák be. Egy az akciómozit kedvelõk számára színvonalas, Rambo-szerû alkotásról van szó a legismertebb hollywood-i sablonok alkalmazásával, egy kivétellel: itt az amik a rosszfiúk.
3
Magyarul nem is beszélõ négerekkel kampányoltat az MSZP Kaposváron. Mint később kiderült, az egyik néger bevándorlót régóta körözték, most tetten érték és elõállították.
4
A kormányfő első házasságából származó, nagyobbik fiát áruházi szarkának nézték.