BACK TO TOP

Tibor39

4
Ma reggel a legdrágábban 299 forint 90 fillérért tankolhattunk egyetlen liter 95–ös benzint, a legolcsóbban viszont 276 forint 90 fillértért. Ez 23 forint árkülönbség ugyanazért a termékért! Az ezer forintos árkülönbség nem kevesebbet jelent, mint hogy még az is egy teljes tanknyi üzemanyag árát képes megtakarítani évente, aki csak havi egyszer gurul be egy benzinkútra. A Holtankoljak.hu ehhez nyú
Read More
jt segítséget.
20
Az Ifjú Magyarok Egyesülete tevékenységének legismertebb gyümölcse a mára aranylemezzé vált Aktualizált revíziós dalok c. multimédiás lemez és hangszalag nonprofit kiadása 2001-ben. Az 500 Ft-os CD-bõl nemzetközi botrány kerekedett, a fideszes többségû Országgyûlés gyorsan el is határolódott a kiadványtól.
26
Végre magyar felirattal is megtekinthetõ és letölthetõ a hazai filmforgalmazók által bojkottált, de Nyugat-Európa-szerte kasszasikerként vetített Farkasok Völgye címû török akciófilm.
58
Töltsd le a magyar Megasztár-gyõztes számait. Vagyis Rúzsa Magdolna, a délvidéki csoda, a magyar Enya öt darab döntõs dalát és a ráadást.
6
Átszámítva alig több, mint 400 ezer forintért lehet majd megvenni India legnagyobb autógyártója, a Tata által gyártott ötszemélyes kisautót.
3
Izrael és Dél-Afrika 1979-ben közös atomrobbantást hajtott végre az Északi Sarkon. A titkos mûveletrõl az izraeli Jediot Ahronot címû napilap számolt be.
4
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM)népszavazást kezdeményez Magyarország államformájának megváltoztatása érdekében.
6
Azonnali, a hajdani Bokros-csomagnál radikálisabb költségvetési lépésekkel, majd a mai struktúrát gyökerestül felforgató államháztartási reformmal oldaná meg Magyarország súlyos bajait négy vezető magyar közgazdász.