BACK TO TOP

Szunaip

Szunai Péter
15
A homlokzatszigetelésekkel kapcsolatban rengeteg tévhit terjed a köztudatban. A különféle szakszavak (dübelezés, lábazati indító, behúzás, stb), termékmegnevezések (EPS, ATH-80) a legtöbb esetben már csak akkor nyernek értelmet egy háztulajdonos előtt, amikor a kivitelező újabb és újabb tételeket rendeltet meg vele.Azért, hogy ne kerüljön egy vagyonba a hőszigetelés (vagy rosszabb esetben az
9
Milyen a szociális munka? Mi a lényege, miért is szükségséges? A szociális munka végzéséhez szakképzettség szükséges. A munka során a társadalomba történő beilleszkedést segíti elő a szakember. Témogatja a problémák megismerését és segítséget nyújt a megoldásban. A szociális munkás sokféle gonddal szembesülhet munkája folyamán, ezért szükséges a munka szakosodása. A cikk elolvaható a Karrierista
9
Esküvő-re Lakodalom-ra szolgáltató kereső. Esküvői szolgáltatók, esküvős-lakodalmas hírek. Zenekarok, vőfélyek, esküvőhelyszínek és minden amire szükség lehet.
9
A hajbavalók, csecsebecsék és bigyók elsősorban a női elmét mozgatják meg.Megvehetjük őket, de elkészítésük egy jó és nem egy költséges hobbi. A két kezünkkel készített hajgumi, hajcsat, ékszer, játék, miegymás sokkal nagyobb örömet okoz és egyedi ajándéknak is remek. Hobbicuccok, hajbavalók és egyéb ötletek a Bigyók és csecsebecsék elnevezésű weblapon!

8
A szívre és az érrendszerre gyakorolt védőhatása miatt is népszerűvé vált aszpirin – mint a legújabb kutatásokból kiderült – különböző módon hat a férfiak és a nők szervezetére. Hat különböző, összesen 95 ezer embert érintő vizsgálat adatainak elemzése alapján a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az aszpirin csökkenti a szélütés (stroke) előfordulását a nőknél, férfiaknál viszont nem v
8
A webspecialista.hu elsődleges szolgáltatása a webfejlesztés. Elsősorban a professzionális weboldal készítés, illetve arculattervezés, valamint webáruház készítés az amivel foglalkozunk. Egyéb fontosabb szolgáltatásaink közé tartozik a portálfejlesztés, keresőoptimalizálás, valamint a kiadványszerkesztés is.
6
Ha a lakásod alakítod át, akkor jó helyen jársz. Ezekkel a Rigips lapokkal nemcsak gyorsan, hanem még kedvező áron is túl lehetsz az építkezésen. Ha gyorsan akarsz végezni, akkor minél hamarabb láss hozzá. Kiszámoltad már, hogy mennyi gipszkartonra van szükséged? A profilokat is megveszed hozzá? Szükséged van még szigetelőre is a falhoz?
6
A honlapkészítés a design tervezésével indul? Vagy előtte már össze kell állítani a weboldal tartalmát? Vagy ha a tartalmat még nem is kell megírni, de a weblap szerkezetét már meg kell határozni? Vagy mindezt meg kell előzni a tervezésnek? Vagy a honlap készítés folyamata valami mással kezdődik? Ha igen, akkor hogyan folytatódik? Szeretné tudni?