BACK TO TOP

Sronika

2
Amióta emberek együtt dolgoznak, vannak szakmai konfliktusok és hatalmi harcok, amelynek főként a nők vannak kitéve. Mégis úgy tűnik, az utóbbi években az egymás irányába gyakorolt „hangnem" egyre durvább lett.
1
Hamarosan megvalósulhat sokak álma, a légkondicionált számítógép.
10
E program segítségével játszi könnyedséggel készíthetünk látványos, 3D-s fotóalbumot kedvenc képeiből.
2
A PC World októberi számának DVD-mellékletén szereplő WebSite X1 teljes verziós alkalmazással gyakorlatilag előképzettség nélkül tudunk látványos weboldalakat készíteni.
3
Két olajlelőhely kiaknázására kért engedélyt az illetékes magyar hatóságoktól a brit bejegyzésű Matra Petroleum olajipari cég, a fúrások várhatóan 2007 elején kezdődnének.
4
Bulgária és Románia csatlakozása után vélhetően jó időre bezárul az Európai Unió kapuja. Ez idő alatt a közösség működési és szerkezeti reformja felzárkózhat a közel duplájára duzzadt közösség szükségleteihez.
4
A spanyol élelmiszeripari világvásáron aratott sikerek folytatódnak: most Olaszországba indul a hazai piacon vezető szeletes, hűtött tejdesszert. Az olasz áruházakba Dots néven kerül forgalomba a Túró Rudi.
6
Idén már hiába vágyunk rá, legfeljebb jövőre igényelhetünk újra üdülési csekket, merthogy az igénylési határidő április 30-án lejárt.