BACK TO TOP

58
Az óraátállítás kapcsán gyakran felmerül, hogy mennyi is most akkor az idő. Ezen az oldalon mindig a magyar pontos időt tudjuk megnézni.

Hozzászólások

  1. Orion 3382 nap Permalink

    Nemrég került fel az Internetre az egyetlen olyan online időzítő, amely többszálú működésre alkalmas, s így kiválóan használható számos területen, ahol a hagyományos időzítők csak korlátozottan felelnek meg a követelményeknek. Jellegzetesen ilyen terület az online játékok világa, ahol szükség van a különféle építési / mozgatási műveletek befejezésének párhuzamosan beállított jelzésére, de adott esetben az iskolai tanórák, műhelyek, konyhák és edzőtermek folyamatrendszere is hasonló jellegzetességet mutathat. A többszálú működést az időzítő egységek többszörözhetősége mellett az elnevezhetőségük is segíti, az egyes egységek sorrendje pedig az átláthatóság érdekében megváltoztatható. Az időzítő más szempontból is érdekes, például csak itt egyesítették az időzítőt a riasztóval (ébresztőórával), ami az egyes részfunkciók szerves összefonását igényelte. Ez a csodálatos alkotás egyedülálló a maga nemében, mindenkinek ajánlok egy próbát vele:

    www.ontimer.net

Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások