BACK TO TOP

8
Kutatók tesztelték a jelentkezőket 20 perc Hatha jógázás után, és az elvégzett teszt szerint a jelentősen javult a résztvevők memóriájának sebessége és pontossága is, valamint az agy koncentráló , illetve az új információk befogadását, megőrzését és használatát...
3
Mennyibe kerülnek az idei (2009-es) Hungaroringre a belépők. Milyen szempontok alapján érdemes választani a tribün és lelátó jegyek között...
2
Kitalált a doppingbáró. Szerinte a pekingi síkfutás minden döntőse doppingol, ahogy szinte minden élsportoló. Interjú Angel Herediával, a sztárok 33 éves doppingdílerével.
2
Kísérjük figyelemmel az olimpiát élőben az interneten. Élő online olimpiai közvetítés. 12 nemzetközi csatorna kommentár nélkül. Olimpiai videótár és linkek.
6
Egy szóval jellemezve: SZÁNALMAS! A tagok többségének legalábbis ez a véleménye az iWiW új fejlesztési eredményéről, melynek keretében a győztesek eredeti focilabdát (hoppá!) vagy iWiW pólót nyerhetnek.
7
Figyelmeztetést intézett levélben az Európai Bizottság kedden négy európai uniós tagállamhoz, köztük Magyarországhoz a dohányreklámok tilalmát kimondó uniós jogszabály nem kielégítő teljesítése miatt.
6
A Derby County vezetőinek 2001-ben jóval könnyen ment, hogy meggyőzzék a Lazio támadóját, Fabrizio Ravanellit: írja már alá a szerződését a klubhoz. A Fehér Toll becenevű csatár végül is beleegyezett a transzferbe, így rögtön a Kosok játékosának mondhatta magát. Illetve a Kosok játékosának is.
7
A szebb napokat is látott magyar labdarúgás ma (ápr. 5.) ünnepli válogatottjának első gólját. Bizony, nem akármilyen tehetségek fociztak még akkor.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások