BACK TO TOP

42
Megölték bin Ladent. Az Egyesült Államok egy katonai műveletben végzett Oszamával, az al-Kaida terrorszervezet vezetőjével. Fejlövés végzett Bin Ladennel. Az akció negyven percig tartott, még négy embert megöltek, talán Oszama egyik fiát is.Barack Obama, amerikai elnök rendkívüli televíziós beszédben elmondta, hogy az akciót egy kis létszámú amerikai csoport hajtotta végre, amely tűzharcban ö
69
Néhány gondolat, hogy a felelősség megállapítása érdekében végre tisztán láthassunk a vörös iszap katasztrófánál. Mit kellene tudnunk ehhez?
80
A magyarok az egyik fejükkel pontosan tudják, hogy az életben csak önmagukra, esetleg családjukra, illetve a barátaikra számíthatnak. Ha van megváltás számukra, az nem kollektív, hanem egyéni. Pontosan érzékelik azt, hogy az életükben minek mi az ára. Racionálisak és realisták. De van egy másik fejük is. Ez a másik fej szereti az illúziókat, szereti a reményt.
82
Hogyan dekódoljuk az ügyben megnyilvánuló politikusok üzeneteit?
50
Húskonzerveket láttak el "génmódosított termék" feliratú matricával Greenpeace aktivisták egy budapesti élelmiszerláncban ma reggel, miután hivatalos laborvizsgálatok is megerősítették, hogy a termékek valóban genetikailag módosított szójafehérjét tartalmaznak. A Greenpeace három olyan hústerméket is talált, melyek csomagolásán a gyártó köteles lett volna jelezni a génmódosítás tényét, ezt azonban
Read More
nem tette.
49
Egy budai villában 1991. március 15-én titkos tárgyaláson vett részt a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkosszolgálat egyik képviselője, a magyar katolikus egyház és az izraelita hitközség egy-egy megbízottja, valamint öt magyar politikai vezető, akik ma is pozíciókat töltenek be.
49
Az MDF elnökének fia külföldi források szerint kábítószerbirtoklási ügybe keveredett az USA-ban(más verziók szerint Ausztráliában). Idáig még a családi magánügy kategóriájáról is lehetne beszélni, Dávid azonban a Gyurcsány-kormány segítségét kérte, hogy megtévedt csemetéjét diplomáciai eszközöket igénybe véve megóvja a börtöntõl.
52
Több mint 10000 szavazat leadása után elemzik a pártok esélyeit a parlamenti választásokon. Szavazni jelenleg is lehet az oldalon, de egy gépről csak egy szavazat adható le a csalások elkerülése végett.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások