BACK TO TOP

75
Ha honlapot szeretne késziteni, az első lépés a tárhely szolgáltató kiválasztása. Nem mindegy ugyanis, hogy melyiket válassza, lehet az egyik tökéletes az ön igényeinek, még a másik egyáltalán nem felel meg. Van amelyik olcsóbb, van amelyik drágább. Ez az oldal összehasonlitja a legjobb tárhely szolgáltatókat, igy könnyebbé válik a döntés
67
Az egyik legnagyobb hiba, amit decemberben elkövethetsz, hogy lenullázod a marketingedet! Az ingyenes cikkből megtudod, mi a megoldás, ha decemberben apad a forgalmad!
58
Az óraátállítás kapcsán gyakran felmerül, hogy mennyi is most akkor az idő. Ezen az oldalon mindig a magyar pontos időt tudjuk megnézni.
54
Péntektől a Pannon és a T-Mobile 7,2 millió előfizetője mobiltelefonon megválthatja a személyautókra is érvényes D1 típusú 4 napos autópálya-matricát - jelentette be Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter sajtótájékoztatón pénteken Budapesten. (itteni hozzászólásokban fontos pluszinfok)
50
Elfelejtettük milyen találkozóink vannak? Elveszett a naptár? Lemerült a telefon? Nézzük meg a neten, hogy hova kell mennünk!
49
Megdolt az adatatviteli rekord. 160 km-es tavolsagon keresztul vittek at 2,56 terabitnyi-nyi adatot egyetlen masodperc alatt. Ez kb. 60 DVD-nyi adatmennyiseget jelent. Kinek meddig (ora, nap, het, honap, ev :-P) tart jelenleg ennyi DVD-nyi adat letoltese?

A cikk angolul van, bocsi.
49
Az elmúlt 24 órában egy hamis levél kering az interneten Simó György aláírásával, amiben ingyenes meghívót hírdet a levél kiagyalója...
48
Nagyon pontatlan, mégis nagyon ijesztő a GeoTools, amellyel ellenőrizhető, hogy a Föld melyik pontján található egy adott IP-címet viselő számítógép.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások