BACK TO TOP

58
Töltsd le a magyar Megasztár-gyõztes számait. Vagyis Rúzsa Magdolna, a délvidéki csoda, a magyar Enya öt darab döntõs dalát és a ráadást.
55
Jövőképet, példát és inspirációt nyújt a függetlenségre és sikerre vágyó nők számára ez az egyedülálló, három napos rendezvény.
52
Egy egész jó kis elektronikus könyv gyűjtemény, nagyon sok ma már nehezen beszerezhető régi klasszikussal.
30
'Fél éve próbálom elérni, hogy a tv2 teletext oldalain fiatal-, és gyerekkorúak ne árulhassák magukat - eddig sikertelenül..." kezdődik így az indymedia.hu-n megjelent cikk.
26
Végre magyar felirattal is megtekinthetõ és letölthetõ a hazai filmforgalmazók által bojkottált, de Nyugat-Európa-szerte kasszasikerként vetített Farkasok Völgye címû török akciófilm.
24
Az elmúlt tíz évben az egyre fejlettebb kábelszolgáltatás és a száloptikás adás forradalma révén kis hazánkban is megtöbbszöröződött a televíziós csatornák száma. Ma már tulajdonképpen akármit nézhetünk a TV-ben, az élőben hányástól a cápák nemi életén keresztül a legdurvább politikai anyázásig. A legismertebb csatornák legaljára néztünk: célpontban az ócska műsorok.
20
Az Ifjú Magyarok Egyesülete tevékenységének legismertebb gyümölcse a mára aranylemezzé vált Aktualizált revíziós dalok c. multimédiás lemez és hangszalag nonprofit kiadása 2001-ben. Az 500 Ft-os CD-bõl nemzetközi botrány kerekedett, a fideszes többségû Országgyûlés gyorsan el is határolódott a kiadványtól.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások