BACK TO TOP

62
Egy viszonylag új lap, amiben az a jó eltérően a szánalmas, izé, nyuuz és hasonló lapoktól, hogy itt bárki beküldhet szórakoztató és érdekes linket, képet vagy videót. Ha csak unaloműző időtöltésre vágyik a böngésző, hát itt megteheti.
49
Büdös a munka, nehéz az iga, fárasztó a gályázás, unalmas a tanulás - itt az ideje egy kis nevetésnek (ha a tanáraink nem elég viccesek). Az IgenHír humor-különítménye körbeszagolta a web vicclapjait. Megnéztük, meg tudnak-e nevettetni minket.
12
poénok, viccek, sms üzenetek, muzsikák, egysorosak.
10
Rocktörténelmet írt az angol The Firmament együttes! Nemrég megjelent lemezüket mind a műértő közönség, mind a szigorú szakmai berkek az elmúlt évek legnagyobb heavy metal albumának tartják! Az IgenHír a hazai megjelenés előtt jutott hozzá az anyaghoz, ami Magyarországon csak két hét múlva lesz a zeneboltok polcain. Egyedülálló recenziónkban megvizsgáljuk, tényleg megújult-e a rockzene.
10
This article will explain not just the physical aspects of acne but also the physiological aspects.
10
Egy agyament ötletről hosszasan és komolyan elmélkedve. Kissé futurisztikus elképzelés, nem szabad mai földhözragadt szemlélettel nézni és akkor egész elgondolkodtató.
10
A 40 éves Szarka László (Ököritófülpös)énekelte a Megasztár 5-ben az Alphaville dalát "Big in Japan" címmel. A kiejtése iszonyatos, de vicces, emiatt pillanatok alatt elterjedt a magyar interneten:)
10
Egy új blog a budaörsi Musztáng vendéglőtől, melyből praktikus ötleteket kaphatsz a tökéletes esküvő megszervezéséhez. Első írásunkban az esküvői helyszín kiválasztásához kaphatsz ötleteket!
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások