BACK TO TOP

5
Kiadó ingatlanod van? Pontosan mikor, hogyan, hová kell fizetned? Itt jönnek a részletek!
4
Lehet-e ingatlan bérbeadásból jövedelme annak, aki CSED-et igényel?Megtudod ebből a cikkből!
1
Földtulajdonosok figyelmébe: termőföld bérbeadás adózása, bevallás, adóelőleg, határidő, Magánszemély vagy kifizető bérlő eltérései adózás szempontjából.
1
Aki lomtalanítást tervez és valakit meg akar bízni a lomok eltakarításával, jó ha tudja: a hulladék nem szemét. A hulladék sok esetben érték.
1
Ezen cégek a következők: Reliance Industries, Infosys és az Oil & Natural Gas corp.
India kőolajból és földgázból behozatalra szorul, azonban jelentős szénkészletekkel rendelkezik.
Az északi területi több vízgátaknak köszönhetően, Indiában erőteljes az energiatermelés, valamint a földek öntözése.
1
Közel 62%-ban, ami nem meglepő, az energetikai (43,3%) és az alapanyagos (18,3%) cégek dominálnak az RSX tőzsdei ETF alapban.
Továbbá a TOP 10 orosz részvény 61,25%-ban túlsúlyozza az RSX ETF alapot.
Vezető ismertebb orosz részvények Lukoil (8,2%), Gazprom (8,14%) és a Sberbank (6,84%)
1
A világ aranytermelésének több mint 45%-át adja, valamint nagy mennyiségű uránt, gyémántot, platinát, vasat, vanádiumot, mangánt, krómot, rezet, kőszenet, grafitot bányásznak itt. Dél-Afrikában a gyémánt minkét fajtáját bányásszák, az ipari és az ékszergyémántot is.
1
Újabb csúcsot ért el tegnap az Euro Stoxx ETF alap is. 29,40 €-os támasz döntő lehet a csökkenés elindulásával kapcsolatban . A csökkenés dinamikája és mélysége, a rés illetve az emelkedő ferde zöld támasz erősségének a függvénye lehet. Amennyiben csökkenés indul el, és letöri a 29,40 €-os támaszt, akkor egy közel 2%-os csökkenés döntő lehet a jövőre nézve.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások