BACK TO TOP

1
Ebben a tutoriálban megpróbálom lépésről-lépésre bemutatni, hogyan készíts honlapot Wordpressel .

1, Web hosting

Mindenek előtt szükséged lesz egy jó tárhely szolgáltatásra. A legjobb, ha olyan szolgáltatót választasz, amely Cpanelt ad adminisztrációs felületnek. Ez...
5
Két olyan Bluetooth headsetet mutatunk be, amelyet kifejezetten a motorosok számára készültek.
5
Brazil régészek egy ősi kőépítményt találtak az Amazonas egy eldugott részében, amely hasonlóan az angliai Stonehenge-hez, egy többezer éves csillagvizsgáló lehet.
6
Megjelent az Opera Mini, az Opera javás mobiltelefonokra szánt webböngészőjének második verziója.
6
A vitás törvényi szabályozás ellenére hazánkban is egyre többen hódolnak pókerszenvedélyüknek különféle online kaszinókban. A napokban lefülelt kártevő őket veszi célba.
7
..a szeptember végén – október elején megjelent termékek közül mazsolázunk. A Sapphire tápegységekkel, a Via Mini ITX rendszerrel, a Gigabyte HD 4770-nel, az Asus pedig P55-ös alaplappal képviselteti magát..
7
Miért érdemes pályázatírással, és projektmenedzsmenttel foglalkozni?A legújabb, iskolánk alapítójával készült interjúból kiderül, hogy melyek azok az üzleti szakterületek , amelyeket mindenképpen érdemes kitanulni!    Április elején induló kiscsoportos üzleti tanfolyamainkat itt találja ! Jelentkezzen rájuk időben, de legkésőbb március...
10
Megtudhatod, hogyan lehetsz még sikeresebb műkörmös a lakóhelyeden.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások