BACK TO TOP

54
Péntektől a Pannon és a T-Mobile 7,2 millió előfizetője mobiltelefonon megválthatja a személyautókra is érvényes D1 típusú 4 napos autópálya-matricát - jelentette be Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter sajtótájékoztatón pénteken Budapesten. (itteni hozzászólásokban fontos pluszinfok)
48
Nagyon pontatlan, mégis nagyon ijesztő a GeoTools, amellyel ellenőrizhető, hogy a Föld melyik pontján található egy adott IP-címet viselő számítógép.
47
Magyar nyelvű digg.com nyúlás a Linktér indulása előtt pár nappal (az első hazai webkettes link- és hírgyűjtő oldal). Bár a fejlesztője szerint "egy nyílt forráskódú motorra építve" csinálták, a grafikák egy az egyben digg.com-ról lenyúltak. Olvass róla és fejtsd ki a nézeted Te is!
3
Egy héten belül már a második komoly hibát találta meg egy független biztonsági szakember a Microsoft webböngészőjének legelterjedtebb, 6-os változatában.
46
Újra emelt díjas SMS-es szélhámosság terjed: egy tartalomszolgáltató visszahívásra csábító szöveges üzeneteket küld mobiltulajdonosoknak: a hívható szám azonban emelt díjas, bár ez nem derül ki egykönnyen.
49
Megdolt az adatatviteli rekord. 160 km-es tavolsagon keresztul vittek at 2,56 terabitnyi-nyi adatot egyetlen masodperc alatt. Ez kb. 60 DVD-nyi adatmennyiseget jelent. Kinek meddig (ora, nap, het, honap, ev :-P) tart jelenleg ennyi DVD-nyi adat letoltese?

A cikk angolul van, bocsi.
50
Elfelejtettük milyen találkozóink vannak? Elveszett a naptár? Lemerült a telefon? Nézzük meg a neten, hogy hova kell mennünk!
9
Cikk: Jeff Han on TEDTalks.
touch-driven computer screen
Kattints a videóra és nézd végig.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások