BACK TO TOP

53
Látogassa meg oldalunkat a http://www.munkatars.com -ot, és böngéssze állásajánlatainkat az ország egész területéről!
Amennyiben segítségre van szüksége , vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal személyesen, akik szívesen állnak rendelkezésére!
E-mail: [email protected]
Az érdekessége az oldalunknak, hogy nem csak on-line műveljük a munkaerő- közvetítést, hanem a személyes tapasztalatokat
Read More
osztjuk meg, az oldalon!
Hiszem, hogy a személyes kapcsolat többet ér az állás keresésnél, a legjobban szerkeztet honlapnál!
1
A Forrás Centrum Kft. pályázatírási és kezelési, valamint hitelügyintézési szolgáltatásait kizárólag sikerdíj ellenében nyújtja. Ügyfeleinknek a pályázatírásért, valamint az egyéb menedzsment tevékenységekért (pl.: pénzügyi elszámolás elkészítése) nem szükséges alap- és regisztrációs díjakat fizetnie. A pályázat és hitelfigyelési szolgáltatásunkat díjmentesen nyújtjuk.
3
A most induló sorosatunkban végigvesszük, hogy hogyan tudunk elindítani online boltot. Először a piactereket vesszük sorra.
1
A SpiritHome - Spirit Lakberendezési Galéria által forgalmazott egyedi, design bútorok és kiegészítők hagyományos kézműves technikával, de a legmodernebb technikai eszközök segítségével készülnek fából, fémből, porcelánból, speciális gyanta, illetve arany- és ezüstfüst borítással.
88
Az átlag felhasználó az idei váltás alkalmával 20%-t spórol az online kötelező biztosítás 2010 váltás esetén, kb. 25.000 - 26.000 Ft-t fizetve évente.
1
Ha nem vagy könyvelő, akkor ez nagy segítség lesz: az adóbevalláshoz szükséges iratok csekklistája.
1
Költségek fájdalommentes csökkentése. Bevételek növelése és a kiadások lemondás nélküli lefaragása.


Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások