BACK TO TOP

53
Látogassa meg oldalunkat a http://www.munkatars.com -ot, és böngéssze állásajánlatainkat az ország egész területéről!
Amennyiben segítségre van szüksége , vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal személyesen, akik szívesen állnak rendelkezésére!
E-mail: [email protected]
Az érdekessége az oldalunknak, hogy nem csak on-line műveljük a munkaerő- közvetítést, hanem a személyes tapasztalatokat
Read More
osztjuk meg, az oldalon!
Hiszem, hogy a személyes kapcsolat többet ér az állás keresésnél, a legjobban szerkeztet honlapnál!
60
A mit-nél persze fontosabb a hogyan? Bármit tegyenek is a divatvilág hírességei halottak napján, a külsejük az, ami megszüli a lehető legújabb trendeket és kollekciókat.
54
Péntektől a Pannon és a T-Mobile 7,2 millió előfizetője mobiltelefonon megválthatja a személyautókra is érvényes D1 típusú 4 napos autópálya-matricát - jelentette be Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter sajtótájékoztatón pénteken Budapesten. (itteni hozzászólásokban fontos pluszinfok)
2
Merészen, fiatalosan, természetesen szeretjük fotózni a Párokat : csipke közt feküdve, hason fekve,

nagy tereken, ablakoknál beszűrődő fényben… Imádunk alkotni!!

Szeretjük az „elkapott” pillanatokat, egy érintést, egy tekintetet, egy mozdulatot,

a merész képkivágásokat, a különc helyszíneket, az egyedi épületbelsőket.

Törekszünk az eleganciára, egyediségre és a természetességre.

Kizárólag a
48
Nagyon pontatlan, mégis nagyon ijesztő a GeoTools, amellyel ellenőrizhető, hogy a Föld melyik pontján található egy adott IP-címet viselő számítógép.
47
Magyar nyelvű digg.com nyúlás a Linktér indulása előtt pár nappal (az első hazai webkettes link- és hírgyűjtő oldal). Bár a fejlesztője szerint "egy nyílt forráskódú motorra építve" csinálták, a grafikák egy az egyben digg.com-ról lenyúltak. Olvass róla és fejtsd ki a nézeted Te is!
50
Húskonzerveket láttak el "génmódosított termék" feliratú matricával Greenpeace aktivisták egy budapesti élelmiszerláncban ma reggel, miután hivatalos laborvizsgálatok is megerősítették, hogy a termékek valóban genetikailag módosított szójafehérjét tartalmaznak. A Greenpeace három olyan hústerméket is talált, melyek csomagolásán a gyártó köteles lett volna jelezni a génmódosítás tényét, ezt azonban
Read More
nem tette.
56
A „chindogu” japán szó jelentése „furcsa eszköz”, és ez pontosan leírja a Tokióban mostanság teret hódító, bűnözők támadását megelőző ruhadarabokat.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások