BACK TO TOP

1
Töretlenül népszerű az RTL Klub sorozata, az Éjjel-nappal Budapest. Ismerd meg a szereplőket, azok igazi neveit.
2
Felgyulladt Skrillex haja. Piros riasztás több kistérségben. Fehérneműben énekel az egykori Spice Girls...
1
Kattints ide 100%-ig működő csajozós dumákért és szövegekért, melyekkel bármely nőt könnyen és gyorsan elcsábíthatsz!

Néhány jó ötlet vár rád ahhoz, hogy többé ne kelljen a pultot támasztva csupán sóvárogva lesnek a szép és okos nőket, hanem képes legyél megközelítési pánik nélkül is lazán kapcsolatot teremteni velük. A mankók, amelyek elindítanak a sikeres csajozás útján már várnak.
1
Goldie Hawn nagyon elázott egy londoni partin. Csak segítséggel tudott kiszállni az őt szállító autóból.
1
A nagy sztárok mesésen néznek ki a filmeken, vagy éppen amikor piros szőnyegen megjelennek a nagyközönség előtt. Igyekeznek a rajongókat mindíg elkápráztatni, ezért is imádják őket. Az igazat megvallva, elég nagy terhet jelent a híres embereknek, hogy mindíg vigyázniuk...
1
Biztosan mindenki tudja, hogy a Megasztár hamarosan, azaz 3 nap múlva kezdetét veszi! Jöjjetek el oldalunkra és biztosan jól fogjátok érezni magatokat!
1
Még a reiki gyakorlók közt is gyakran merülnek fel kérdések a reiki használatát, eredetét illetően, ez a cikk igyekszik választ adni egy átlag laikus reikis kérdésére.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások