BACK TO TOP

5
Kiadó ingatlanod van? Pontosan mikor, hogyan, hová kell fizetned? Itt jönnek a részletek!
4
Lehet-e ingatlan bérbeadásból jövedelme annak, aki CSED-et igényel?Megtudod ebből a cikkből!
1
Földtulajdonosok figyelmébe: termőföld bérbeadás adózása, bevallás, adóelőleg, határidő, Magánszemély vagy kifizető bérlő eltérései adózás szempontjából.
1
Próbáld ki az alábbi programokat, tedd egyedivé a számítógépedet. Az alábbi szoftverek teljesen ingyenesen tölthetőek le. Rendszeresen frissülő tartalommal várunk mindenkit.
1
Maksa Zoltán a Sztárportré e-heti vendége.
*
Sokan teszik fel a kérdést: Mi lett a Maksa Híradóval? Megszűnt? A kérdésre maga Maksa Zoltán adja meg a választ: Nem szűnt meg, átköltözött a Rádió Kabaréba. Rádiós műfaj lett belőle.

A népszerű humorista a híreiben az „iszonyatos bulvárnyomort” állítja pellengérre.
1
A szerelmes verseket minden romantikus lelkületű ember szereti. Legyen szó boldogságról, vágyakozásról, a szerelem elmúlásáról, vagy elhagyatottságról, a szerelmes-versek.info weboldalán minden kategóriából olvasgathatunk kedvenc költőink, illetve amatőrök tollából. Kattints a versgyűjtő oldalra, ülj le egy csésze tea mellett és merülj bele a csodaszép, érzelmekkel teli versekbe! Ha ismerősöd, va
1
Igen, a kérdés nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Ha póthaj vásárlásról van szó, nem könnyű a választás. Ma már kifejezetten póthajak forgalmazásával foglalkozó kereskedést sem nehéz találni, egyre többen kínálják az import hajakat. Több bevásárlóközpontban, hazai és külföldi aukciós oldalon is beszerezhetjük hajpótlásunk egyik legfontosabb alapanyagát, de biztos, hogy tisztában vagyunk azza
1
Húsvétkor vannak akik a hagyományokat őrizve nem engedik, hogy elhervadjanak a virágszálak, korán reggel útnak indulnak locsolkodni. Részben nekik készült honlapunk, ahol hagyományos, hunoros és kissé gúnyos vagy pikáns locsoló versek egyaránt megtalálhatók.
Aki a távolság vagy egyéb okok miatt nem személyesen megy locsolkodni, a húsvéti sms-ek között biztos talál magának valót. Weboldalunkon é
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások