BACK TO TOP

6
A tanulás várható életünket végig kíséri, ezért érdemes egészen körbejárni a lehetőségeket. Jó pap is holtig… blog az oktatás sokrétű témájáról nyújt információt. Az oktatás világa a tradicionális OKJ tanfolyamoktól, a mai kor technikájának köszönhetően, az online tanfolyamok sokaságáig terjed. Az eligazodást segíti elő a honlap. Látogasson el a blogra és böngéssze az oktatásról megjelent cikkeke
9
Esküvő-re Lakodalom-ra szolgáltató kereső. Esküvői szolgáltatók, esküvős-lakodalmas hírek. Zenekarok, vőfélyek, esküvőhelyszínek és minden amire szükség lehet.
52
Egy egész jó kis elektronikus könyv gyűjtemény, nagyon sok ma már nehezen beszerezhető régi klasszikussal.
55
Jövőképet, példát és inspirációt nyújt a függetlenségre és sikerre vágyó nők számára ez az egyedülálló, három napos rendezvény.
30
'Fél éve próbálom elérni, hogy a tv2 teletext oldalain fiatal-, és gyerekkorúak ne árulhassák magukat - eddig sikertelenül..." kezdődik így az indymedia.hu-n megjelent cikk.
4
Tengerparti luxusvillák, párizsi romantika és klasszikus festmények az olasz óvárosban - fedezd fel velünk, mely divattervezők álmodtak design hoteleket a világ legszebb helyeire.
4
Szerinted melyik a legszebb magyar szavunk?
Mondd el másoknak is!
3
Annyi pudvásság után, végre megtört a jég. Mindig mondtam - amit adok, minőség, nem több, nem kevesebb.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások