BACK TO TOP

1
Régen a szalmazsákokon alvó, lószőr pokróccal takarózó, háziállatok között, pollendús mezőkön játszó, friss tehéntejet ivó, mézet evő gyermekek csak ritkán voltak allergiások. Mai társaik allergiás betegségeinek nagyfokú emelkedése azt mutatja, hogy egyre többen és egyre kevésbé tudják tolerálni a környezetünkben előforduló természetes anyagokat. A változást nemcsak a hozott genetikai hajlam és a környezetünkben előforduló nagyszámú új allergizáló anyag (allergén) megjelenése és ezek kölcsönhatása okozza, hanem az is, hogy a gyermek immunrendszere – érése során – valószínűleg nem találkozik kellő számú és megfelelő koncentrációjú természetes allergénnel.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások