BACK TO TOP

54
Fehér Anettka ismét szerelmes lehet a csillagok szerint. A "celeb" ex-tévés és üzletasszony kétéves asztrológuskurzuson vett részt, ezért már látja a jövőt. Így azt is tudja, hogy 2011 a Vénusz éve, ami a jó hatással lesz a szerelmi életére. Talán még egy társkereső oldalra is regisztrálni fog.
60
A mit-nél persze fontosabb a hogyan? Bármit tegyenek is a divatvilág hírességei halottak napján, a külsejük az, ami megszüli a lehető legújabb trendeket és kollekciókat.
56
A „chindogu” japán szó jelentése „furcsa eszköz”, és ez pontosan leírja a Tokióban mostanság teret hódító, bűnözők támadását megelőző ruhadarabokat.
56
A Floating On Diamonds nevű cipőkollekció arca már biztosan nem Paris Hilton lesz, egyáltalán nem meglepő okokból.
4
Elkészült a Vanity saját, exkluzív videója Paris Hilton budapesti tartózkodásáról, a COIN divatbemutatóról és sajtótájékoztatóról. Nézd meg te is Paris-t!
4
Karl Lagerfeld igen színes, meghatározó egyéniség, bár a védjegyévé vált fekete-fehér megjelenése másról árulkodik. Több, mostanában boltokba kerülő kollekcióit saját személyisége hívta életre.
4
Megérkeztek az új kampányképek, amelyeken a népszerű sorozat, a Narancsvidék szereplője népszerűsíti az olasz Iceberg kollekcióját.
4
Végre megleshetjük 2008. elejének legnagyobb várakozásokkal övezett fotósorozatát.
Mi a Linkr?

A Linkr az érdekes cikkek gyűjtőhelye, azaz egy közösségi cikk és hírgyűjtó oldal. Olvashatsz érdekességeket, linkeket küldhetsz be, szavazhatsz, hozzászólhatsz!

Legújabb hozzászólások